Η επιχείρησή μας, Δια Θαλάσσης, είναι μια νέα εταιρία που αναλαμβάνει την μαζική σίτιση χρησιμοποιώντας ως κύρια πρώτη της ύλη το ψάρι και τα πεντανόστιμα εδέσματα που μοσχοβολάνε θάλασσα.

Αγάπη για την Μεσογειακή Διατροφή

(& τα καλύτερα υλικά)

Στο πλαίσιο της μεσογειακής διατροφής πρέπει να τρώμε ψάρια και θαλασσινά 2-3 φορές την εβδομάδα. Έτσι, προτιμάμε τα ψητά και τα βραστά ψάρια, τις ψαρόσουπες και τα θαλασσινά ψημένα στη σχάρα και συνοδεύουμε το γεύμα μας με πλήθος λαχανικών. Στο κατάστημα μας μπορείτε να επιλέξετε φαγητά για όλα τα γούστα και τις ανάγκες σας , ανάμεσα σε μια ποικιλία από είδη που περιλαμβάνουν :
• Ψητά και Τηγανητά Θαλασσινά έτοιμα φιλεταρισμένα
• Ζυμαρικά με θαλασσινά
• Νηστίσιμα
• Σούπες
• Burger θαλασσινών
• Πίτες
• Σαλάτες
Για τα πιάτα μας χρησιμοποιούνται αγνά και φρέσκα υλικά όπως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και είναι μαγειρεμένα με παραδοσιακές συνταγές, βασισμένες στην μεσογειακή υγιεινή διατροφή.

Ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τις Ελληνικές θάλασσες

(& μεγάλη ποικιλία από μαγειρευτά πιάτα)

Οι ελληνικές θάλασσες είναι γεμάτες με λογιών λογιών πεντανόστιμα ψάρια και άλλα τόσα θαλασσινά τα οποία γεμίζουν το πιάτο μας με άρωμα, γεύση και υγεία. Τα θαλασσινά προσφέρουν και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, ενώ η κατανάλωσή τους έχει συνδεθεί από μελέτες με σημαντικά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ολόφρεσκα ψάρια, από τις θάλασσες της Ελλάδας μας, περιμένουν να τα γευτείτε. Εύβοια, Κάλυμνος, Πρέβεζα είναι κάποιες από τις περιοχές που μας προμηθεύουν οι ψαράδες μας.

fishnet

Επιλεγμένα προσεκτικά για εσάς για να τα γευτείτε στο εστιατόριο μας

(ή με παράδοση απευθείας στον χώρο σας)

Οι σεφ μας, σας περιμένουν στο εστιατόριο μας για να δοκιμάσετε τις συνταγές τους. Φρέσκα ψάρια, ψαρόσουπα, ζυμαρικά με θαλασσινά και άλλα υπέροχα πιάτα, σε εξαιρετικές τιμές σε έναν όμορφο και ζεστό χώρο με άριστη εξυπηρέτηση.

Το Δια Θαλάσσης, αναλαμβάνει καθημερινές τροφοδοσίες γευμάτων εταιρειών, γραφείων, νοσοκομείων  κλπ  για τα στελέχη και το προσωπικό τους. Πιο συγκεκριμένα, η τροφοδοσία μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρείας σας, να περιλαμβάνει ένα μόνο γεύμα ανά ημέρα ή περισσότερα σε προσιτές τιμές και με αρκετές προσφορές.

Ενημερώστε μας για τις ιδιαίτερες ανάγκες και προτιμήσεις της επιχείρησής σας, (για παράδειγμα νηστίσιμα πιάτα, ειδική διατροφή - light μενού) προκειμένου να σας ετοιμάσουμε εξατομικευμένη προσφορά.

Ένα τηλέφωνο απομένει λοιπόν για να φτάσουμε στην πόρτα σας!

to top button